Illume Click halványazúr vinyl padló ILCL40271

21.070 Ft / ㎡
41.381 Ft / csomag
Raktáron
Az innovatív tervezési technikákból adódóan Illume vinyl padlóink pamutpuhaságú hatást keltenek. Játékos színeik remekül illeszkednek padlólap-választékunkhoz, az egyedi kőminták pedig kiemelik a természetes árnyalataikat. Ráadásul rendkívül egyszerűen beépíthetők és teljesen vízállók is.

Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű.

Vinyl padlója hosszú évekig megőrzi eredeti minőségét a Stain and Scratch Guard technológiával kialakított, zárt felső rétegnek köszönhetően. Ez a réteg kiemelkedő védelmet nyújt a karcolások, a foltok, a szennyeződések és a kopás ellen.

A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz.

A Quick-Step sokkal több, mint egy egyszerű padló. Minden általunk kínált padlóhoz kiegészítők teljes választéka kapható, többek között alátétek, felületkezelési profilok és a padló színével tökéletesen egyező színű szegélylécek.

Méretei: 994*494*4,5mm/1panel

Csomagolás: 4panel/1,964m2/csomag

Bővebben
csomag
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
 • Kollekciók
  Illume
 • Címkék
  összepattintásos, padlófűtésre is alkalmas, vízálló felület, matt,, 32-es használati osztály, klikkes
 • Színcsoport
  kék
 • Vastagság
  4,5mm
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.