Bambica cloud szőnyeg

19.990 Ft
Raktáron
A gyerekszobák berendezésekor a bútorok és lakástextilek kiválasztása mellett a megfelelő gyerekszőnyeg megtalálása is kihívás elé állítja a szülőket. A gyerek kívánságain túl figyelembe kell venniük a szoba méretét, a szőnyeg anyagát, vastagságát és tisztíthatóságát is.

A gyerekszőnyegnek elég vastagnak kell lennie, hogy a gyerek rajta ülve ne fázzon meg, de a túl vastag szőnyeg, aminek a szálai nem tömörek, besüppedősek, esetleg akadályozzák a gyereket a mozgásban. Antiallergénnek és könnyen tisztíthatónak kell lennie. A megfelelő méret is fontos szempont, hisz nem csak dekorációs funkciója lesz. A gyerekszőnyeg játszó és torna pályává válik időnként. A Bambica cloud kellemes, kék alapszínű, felhőket ábrázoló készszőnyeg.

Ezek a puha szőnyegek rendelkeznek az Öko-Tex minőségjellel, amely garantálja, hogy Ön jó minőségű, a gyermeke számára legmegfelelőbb szőnyeget választja.

A gyerekszőnyegek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusan is felhasználhatók. A gyerekszobákban elhelyezett szőnyegek ráadásul az onnan kiszűrődő zajokat is csillapítják, emellett hangulatos környezetet teremtenek gyermekeink számára. A szőnyegek kényelmes, puha felületként szolgálnak a játékhoz.

Összsúly: 2800 g/m2

Szálmagasság: 14 mm

Származási hely: Németország

Bővebben
Méret
db
Ebből a termékből már csak egy darab elérhető.
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
 • Méret
  80x150
 • Anyagösszetétel
  100% polipropilén
 • Mintázat
  gyerekmintás
 • Színcsoport
  kék
 • Helyiség
  gyerekszoba
 • Márka
  Leguan Exclusive
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.