Rólunk


Szebbet otthonra a családnak! 

A Szőnyegszalon üzemeltetője az Arc-Tex Kft, amely a magyarországi szőnyeg, lakástextil és burkolat piacon 1993 óta jelenlévő stabil családi vállalkozás.

Nyíregyháza, Honvéd utcai áruházunk egy 2000 m2 alapterületű, folyamatosan szépülő, modernizálódó épület. Itt a kiskereskedelmi vásárlók kiszolgálásán túl nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk.


Alaptevékenységünk szőnyeg, PVC, laminált padló, csempe, függöny, ágytakaró, és lakástextil kiegészítők forgalmazása saját üzletünkben, viszonteladói hálózaton és barkács áruházláncokon keresztül.

Nyugat-európai és hazai kiállításokon kutatjuk fel beszállító partnereinket, és szerzünk tudást a legújabb innovációkról, trendekről, hogy azt a hazai kereskedelemben kamatoztassuk. Büszkék vagyunk rá, hogy a világ szinte minden országából érkezik hozzánk áru, világhírű márkáktól a kézi készítésű, egyedi termékekig.

Áruházunkban kedves, segítőkész és képzett kollégák fogadják a hozzánk betérőket.

Tudjuk, hogy egy otthon felújítása, berendezése számos feladatot jelent. Ha bizalommal fordul hozzánk, értékesítő kollégáink komplex megoldást javasolnak az ön lakberendezési problémájára.

Széles termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy az aljzatkiegyenlítéstől a burkoláson át a függönyök és szőnyegek beszerzésén túl dekorációs elemeket is vásároljon otthonába. A hidegburkolati, melegburkolati és lakástextil részlegünk között szabadon mozoghat, hogy a kiválasztott termékhez illő elemeket találjon.

Szánjon időt a megfelelő termékek összeválogatására, és bátran kérje kollégáink segítségét, ha tanácstalan.  Termékeinken keresztül mi kényelmet, örömöt, szépséget, harmóniát kínálunk önnek.

Az áruházban számos enteriőrt alakítottunk ki, hogy segítsünk vizuálisan elképzelni a kiválasztott terméket a térben. Burkolt fürdőszobák, nappalik, gyerekszobák, hálók várják a szalonban, ahol szabadon tehet egy sétát egy inspirációhoz vagy a konkrét elképzeléshez hasonlót keresve. Természetesen nem tudunk minden terméket a kínálatunkból burkolatként bemutatni, de igyekeztünk a legújabb trendek széles skáláját felvonultatni. Olyan innovációt is talál áruházunkban, ami idehaza még csak szűk körben ismert. Óriás méretű fal és padlóburkolók széles szín és minta választékát, modern, erőteljes hatású tapéták sokaságát, vízálló padlók sokszínűségét, kültéri burkolatok lefektetési módjait találja nálunk.

A vevőink elégedettsége óriási elismerés számunkra.

Napjainkban a kiskereskedelmi tevékenység mellett a keleti országrész több városában látjuk el viszonteladó partnereinket, exkluzív kézi csomózású szőnyeg, gépi készítésű szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, parketta, laminált padló, csempe, függöny és lakástextil kínálatunkból.

A lakberendezés, a termékek megvásárlásával még nem ér véget, hisz azokat szállítani, lefektetni, felrakni, vágni, ragasztani… sem kis feladat.

Raktáros kollégáink a termékek csomagolását követően a raktárból kiadják, vagy házhoz szállítják azokat.

Lakástextil osztályunkon kollégáink megvarrják a kiválasztott függönyt, amit vasalva, esztétikusan beráncolva adnak át, esetleg karnissal együtt fel is raknak. Szükség esetén helyszíni felmérést végeznek, hogy a függöny tökéletes méretű legyen.

Melegburkolati részlegünkön munkatársaink PVC-t, padlószőnyeget, műfüvet méretre vágnak, szőnyeget szegéssel tesznek tartósabbá. Lehetőség van szőnyeg próbát is kérni, ami azt jelenti, hogy néhány órára elviheti a szőnyeget, szőnyegeket, hogy otthonában győződjön meg róla, hogy kialakult-e a várt harmónia berendezése és a szőnyeg között.

Művészi vénával megáldott kollégáink hidegburkolati részlegünkön megtervezik fürdőszobáját, ami nem csak esztétikai, de praktikussági szempontból is az ön igényeihez igazodik.

Kivitelezési munkáink országszerte viszik jó hírünket. Szakembereink burkolnak, legyen szó hideg vagy meleg burkolatról. Az ország számos középülete újult meg burkolataink és burkolóink segítségével. Kórházak, iskolák, fürdők, szállodák, sportlétesítmények használják évek óta az általunk készített burkolatot biztonságosan.

Ha távol él Nyíregyházától sincs oka elkeseredni, hisz webáruházunkon keresztül is elérhető termékkínálatunk.

A cég erőssége a vevők igényeire történő gyors reagálás, rendkívül széles termékpaletta, óriási szakmai tapasztalat, fejlődőképesség és kapcsolati tőke. Igyekszünk mindent megtenni, hogy vevőink elégedetten távozzanak és hosszú ideig, örömmel tekintsenek termékeinkre, élvezzék kényelmes, harmonikus otthonukat. Közel 20 fős csapatunkkal várjuk hétfőtől-szombatig, hogy segítségére legyünk lakása otthonná tételében.

Termékeink nagy részét állandó raktárkészletből azonnal tudjuk biztosítani. Megoldásaink a lakóházaktól, a szállodákon át, a hatalmas közintézményekig elismerő pillantásokat csalnak a ügyfeleink arcára. 

Az eltelt évek alatt sok ezer otthonba jutottak el az általunk forgalmazott termékek, rengeteg mosolykártyás ügyfelünk megelégedéssel keresi fel újra és újra üzletünket.

A Szőnyegszalon egy mosollyal és lakberendezési termékekkel várja Önt!

SzolgáltatáspalettánkAz Ön elhatározásától a kényelmes otthonáig.▪ Ingyenes tanácsadás▪ Ingyenes helyszíni felmérés▪ Tervezés (lakberendezés)▪ Méretre vágás▪ Szőnyegszegés▪ Függönyvarrás▪ Szakszerű felrakás▪ Kínálatunk házhoz megy▪ Szőnyeg kiválasztás otthon▪ Bankkártyás fizetés▪ Házhoz szállítás▪ Parkolás

1. Ingyenes tanácsadás

Funkció és harmónia.Stílus és praktikum.Az Önnek legjobb megoldásFelkészült értékesítőink tanácsaikkal segítik az Ön választását szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, pvc padló, függöny és lakástextil, csempe és hidegburkolat vásárlásakor.Hozza magával bemutatótermünkbe nappalija, hálószobája, gyerekszobája fényképét a még jobb megoldás kiválasztása érdekében.

2. Ingyenes helyszíni felmérés

Önnel előre egyeztetett időpontban szakemberünk felkeresi Önt.

3. Tervezés, lakberendezés

Lakókörnyezeti tanácsadóink segítenek Önnek - akár otthonában is - otthona berendezésében, a bútoraihoz legjobban illő, illetve az Ön ízlésének megfelelő megoldások (szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, pvc burkolat, függöny, csempe és hidegburkolat) kiválasztásában.

4. Méretre vágás

A bemutatótermünkben vásárolt padlószőnyeget, futószőnyeget pvc burkolatot az Ön igényei szerint méretre vágjuk.

5. Szőnyegszegés

A bemutatótermünkben vásárolt futószőnyegek, padlószőnyegek szegését vállaljuk.

6. Függönyvarrás

A kiválasztott anyagból a kívánt méretben szakembereink megvarrják a függönyt az Ön számára.

7. Szakszerű felrakás

Az Ön kérésére a kiválasztott anyagból megvarrott függönyt szakembereink otthonában felrakják.

8. Kínálatunk házhoz megy

Ön elfoglalt, és nincs ideje?Ne vegye nyakába a várost.Vásároljon otthon!Fényképezze le (akár mobiltelefonjával) azt a belső teret, amelyet szépíteni szeretne.Küldje el nekünk mms-ben, e-mailben berendezni kívánt nappalija, hálószobája, előszobája, gyerekszobája fényképét.Lakberendezési szakértőink kiválasztják 6184 megoldásunk közül az Önnek leginkább javasolt 6-8 szőnyeget.Elvisszük Önhöz, lerakjuk és Ön választ.Kényelmesen, az Önnek legjobbat.

9. Szőnyeg kiválasztás az Ön otthonában

Melyik szőnyeg illik igazán bútorai stílusához?Ön nem tud választani bemutatótermünkben?Vigye magával a kiválasztott szőnyegeket. Nézze meg melyik illik igazán az Ön bútoraihoz, és a többit hozza vissza bemutatótermünkbe.

10. Bankkártyás fizetés

Visa, Eurocard, Mastercard.Egyszerűen, könnyen, gyorsan, többletköltség nélkül.

11. Házhoz szállítás

A bemutatótermünkben vásárolt szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló házhoz szállítását Önnel előre leegyeztetett időpontra megszervezzük.

12. Parkolás

Az Ön részére a Szőnyegszalon parkolójában a korlátlan, ingyenes parkolás biztosított.Ön milyen további szolgáltatásokat látna szívesen üzletünkben?Írja meg ötletét, javaslatát a marketing@arctex.hu e-mail címre.


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.