Szolgáltatásaink

SzolgáltatáspalettánkAz Ön elhatározásától a kényelmes otthonáig.▪ Ingyenes tanácsadás▪ Ingyenes helyszíni felmérés▪ Tervezés (lakberendezés)▪ Méretre vágás▪ Szőnyegszegés▪ Függönyvarrás▪ Szakszerű felrakás▪ Kínálatunk házhoz megy▪ Szőnyeg kiválasztás otthon▪ Bankkártyás fizetés▪ Házhoz szállítás▪ Parkolás

1. Ingyenes tanácsadás

Funkció és harmónia.Stílus és praktikum.Az Önnek legjobb megoldásFelkészült értékesítőink tanácsaikkal segítik az Ön választását szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, pvc padló, függöny és lakástextil, csempe és hidegburkolat vásárlásakor.Hozza magával bemutatótermünkbe nappalija, hálószobája, gyerekszobája fényképét a még jobb megoldás kiválasztása érdekében.

2. Ingyenes helyszíni felmérés

Önnel előre egyeztetett időpontban szakemberünk felkeresi Önt.

3. Tervezés, lakberendezés

Lakókörnyezeti tanácsadóink segítenek Önnek - akár otthonában is - otthona berendezésében, a bútoraihoz legjobban illő, illetve az Ön ízlésének megfelelő megoldások (szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, pvc burkolat, függöny, csempe és hidegburkolat) kiválasztásában.

4. Méretre vágás

A bemutatótermünkben vásárolt padlószőnyeget, futószőnyeget pvc burkolatot az Ön igényei szerint méretre vágjuk.

5. Szőnyegszegés

A bemutatótermünkben vásárolt futószőnyegek, padlószőnyegek szegését vállaljuk.

6. Függönyvarrás

A kiválasztott anyagból a kívánt méretben szakembereink megvarrják a függönyt az Ön számára.

7. Szakszerű felrakás

Az Ön kérésére a kiválasztott anyagból megvarrott függönyt szakembereink otthonában felrakják.

8. Kínálatunk házhoz megy

Ön elfoglalt, és nincs ideje?Ne vegye nyakába a várost.Vásároljon otthon!Fényképezze le (akár mobiltelefonjával) azt a belső teret, amelyet szépíteni szeretne.Küldje el nekünk mms-ben, e-mailben berendezni kívánt nappalija, hálószobája, előszobája, gyerekszobája fényképét.Lakberendezési szakértőink kiválasztják 6184 megoldásunk közül az Önnek leginkább javasolt 6-8 szőnyeget.Elvisszük Önhöz, lerakjuk és Ön választ.Kényelmesen, az Önnek legjobbat.

9. Szőnyeg kiválasztás az Ön otthonában

Melyik szőnyeg illik igazán bútorai stílusához?Ön nem tud választani bemutatótermünkben?Vigye magával a kiválasztott szőnyegeket. Nézze meg melyik illik igazán az Ön bútoraihoz, és a többit hozza vissza bemutatótermünkbe.

10. Bankkártyás fizetés

Visa, Eurocard, Mastercard.Egyszerűen, könnyen, gyorsan, többletköltség nélkül.

11. Házhoz szállítás

A bemutatótermünkben vásárolt szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló házhoz szállítását Önnel előre leegyeztetett időpontra megszervezzük.

12. Parkolás

Az Ön részére a Szőnyegszalon parkolójában a korlátlan, ingyenes parkolás biztosított.Ön milyen további szolgáltatásokat látna szívesen üzletünkben?Írja meg ötletét, javaslatát a marketing@arctex.hu e-mail címre.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.