Bloom konfekcionált szálas műfű

19.990 Ft
Raktáron
Amennyiben Ön is olyan kertet vagy teraszt álmodott meg, ahol a fű mindig zöldell, de az ápolás gondjaitól mentesen szeretné élvezni a szabadban töltött időt, akkor nagy örömmel értesítjük, hogy ez a megoldás már elérhető.

A Bloom műfűvel nem csak a természetes fű érzetét hozzuk el Önnek, hanem egy olyan megoldást is kínálunk, mely egész évben tartósan gyönyörű marad. A 35 mm-es szálhosszúságú, enyhén besüppedő felülete nemcsak kellemes sétákat ígér, de remek alapot teremt a kültéri játékokhoz – mindezt anélkül, hogy a színét elveszítené vagy extra gondozást igényelne.

Új szempontok a kiválasztásához

 1. Egységes, de természetes hatás: A növényzet nem mutat harsány zöld színt, hanem finoman vegyíti a kellemes zöld árnyalatokat sárguló szálak beleszőve, ezzel is biztosítva a természetesség illúzióját.
 2. Könnyű telepítés, nulla gondozás: A Bloom műfüvét úgy terveztük, hogy telepítése egyszerűen, többféle módszerrel lehetséges legyen, attól függően, hogy milyen a környezet. Egyszer lefektetve, a műfüvünk nem igényel további karbantartást.
 3. Hosszan tartó szépség: UV álló anyagunknak köszönhetően a műfű sokáig őrzi meg eredeti állapotát, így tovább élvezheti kertje vagy terasza gyönyörűségét.
 4. Környezetbarát választás: A műfű használatával jelentősen csökken a kültéri területek öntözésének és karbantartásának szükségessége, ezzel pedig Ön is hozzájárul a környezettudatos életmódhoz.

Az Ön otthona az a hely, ahol megpihenhet és kikapcsolódhat az év minden napján, ezért fontos, hogy ez a tér valóban a saját ízlését tükrözze és a legkevesebb gondozást igényelje. Az új Bloom műfű ezt a luxust nyújtja, miközben a természetes szépség élményét is garantálja.

Bővebben
Méret
db
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
 • Címkék
  kültéri, süppedős
 • Méret
  100x200cm
 • Szálmagasság
  35 mm-es
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.