Eligna velencei tölgy, szürke laminált padló EL3906

12.020 Ft / ㎡
20.698 Ft / csomag
Exkluzív, vízálló laminált padló, melynek fazetta nélküli kialakítása letisztult megjelenést nyújt. Gyönyörű deszkapadlók, V-hornyok nélkül.

 + 25 év garancia

 + Padlófűtésre is fektethető. Csak kövesse a beépítési utasításokat és gond nélkül élvezheti a gyönyörű Quick-Step padló látványát és a padlófűtés nyújtotta kényelmet.

 + A lapok között nem látható fazetta, így a padló felülete tökéletesen sima és egybefüggő.

 + 32-es kopásállósági osztályba van sorolva, vagyis a lakossági felhasználás mellett akár mérsékelt igénybevétellel járó közületi használatra is alkalmas.

 + Összepattintásos, Uniclic pattintásos rendszer megkönnyíti a beépítést.

 + A víztaszító HydroSeal bevonat gondoskodik arról, hogy a víz ne szivároghasson be a padlóba. 

+A Scratch Guard technológiával kezelt Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, mint a kezeletlenek.

+Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű.

 +A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz.

 +Ha a Quick-Step mellett dönt, akkor egy gyönyörű és kiváló minőségű padlót választ, amely fenntartható módon készül. A bizonyíték? A Quick-Step laminált padlók elsőként kapták meg az EU Ecolabel címkét, amelyet az Európai Bizottság vezetett be a környezetvédelmi kiválóság jeléül. Ez olyan termékeknek és szolgáltatásoknak jár, amelyek magas szintű ökológiai elvárásoknak felelnek meg teljes életciklusuk során, a nyersanyag-kinyeréstől a gyártáson és a terjesztésen át egészen a megsemmisítésig.

Méret: 1380 mm*156 mm*8 mm

Kiszerelési egység: 8 lap/1,722 m2/csomag

Bővebben
csomag
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
15-29 napos kiszállítás
 • Kollekciók
  Eligna
 • Címkék
  összepattintásos, Uniclic kattanó rendszer, fazetta nélkül, padlófűtésre alkalmas, Hydroseal vízálló technológia, tölgy, extra matt, 32-es használati osztály
 • Helyiség
  nappali, hálószoba, gyerekszoba, étkező, iroda, konyha, előtér
 • Vastagság
  8mm
 • Használati osztály
  32
 • Szín
  világosszürke
 • Mintázat
  tölgy
 • Fényességi fok
  extra matt
 • Horony típusa
  fazetta nélküli
 • Méret
  közepes deszka
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.