Illinois lengő törölközőtartó 2523

13.790 Ft
Raktáron
Az Illinois törölközőtartó az Illinois termékcsalád többi elemével harmonikus egységet alkot a fürdőszobában. A krómozott sárgaréz, hőre lágyuló műanyag és üveg alapanyagú termékek nedves környezetben is tartós használatot garantálnak.A lengő, kétágú törölközőtartó két kis méretű törölköző elhelyezésére alkalmas. A termékcsalád ovális felfogatás takaró része szatén fényű, és dekorációs célokat is szolgál.

Ha az ovális forma és a fémes csillogás illik fürdőszobája látványába, az Illinois termékcsalád remek döntés lehet. Anyaga: krómozott sárgaréz, hőre lágyuló műanyag.

A GEDY S.p.A 1953-as alapítása óta vezetővé vált az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában. Mára már 52 országban van jelen termékeivel. Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást, és a fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát vonultatja fel a piacon. Nemcsak egyéni vásárlók találják meg számításaikat, hanem a szállodák és közületek is a mosdók berendezésekor. A termékek kialakításánál nagyon fontos a GEDY S.p.A-nak a jó minőségű alapanyagok használata, melyek között megtalálható a sárgaréz, rozsdamentes acél, üveg, fa, műanyag.

Anyaga: sárgaréz

Méret: 32,5x17,5x5 cm

Fúrással rögzíthető.

Bővebben
db
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
  • Kollekciók
    Gedy-Illinois
  • Márka
    Gedy
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.