Odos wood kétágú wenge törölközőtartó 4323

27.990 Ft
Raktáron
Az Odos wood termékcsalád jellegzetességét a sötétbarna fa dekorja és a kerekített téglatest alakja adja. Elemei egymással egységet alkotnak az azonos dizájn miatt. A termékcsalád tagjai fúrással rögzíthetők. Anyaguk: fa, szatén üveg és krómozott sárgaréz. Az Odos wood kétágú törölközőtartó 2,5*35,7*8,1 cm méretű, ami két törölköző elhelyezését is lehetővé teszi.

Természetes anyagokat használó otthonokban, sötét fürdőszoba bútorok kiegészítőjeként alkalmazhatjuk az Odos wood termékeket.

A GEDY S.p.A 1953-as alapítása óta vezetővé vált az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában. Mára már 52 országban van jelen termékeivel. Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást, és a fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát vonultatja fel a piacon. Nemcsak egyéni vásárlók találják meg számításaikat, hanem a szállodák és közületek is a mosdók berendezésekor. A termékek kialakításánál nagyon fontos a GEDY S.p.A-nak a jó minőségű alapanyagok használata, melyek között megtalálható a sárgaréz, rozsdamentes acél, üveg, fa, műanyag

Anyaga: króm, fa

Fúrással rögzíthető.

Bővebben
db
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
  • Kollekciók
    Gedy-Odos Wood
  • Márka
    Gedy
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.