St. Moritz old pink luxus ágyterítő

95.990 Ft
Raktáron
Guy Laroche St. Moritz old pink ágyterítő - Az örök nőies elegancia megtestesítője. Ez a lélegzetelállító ágyterítő azonnal varázslatos légies eleganciát és nőies finomságot hoz otthonába.

A St. Moritz old pink ágyterítő igazi műszőrme mestermű, amely a finom szőrme minden előnyös tulajdonságát magában hordozza. Azonnal érzékelheti a puhaságát és a luxust, amit egy kiváló minőségű műszőrme ad. Azonban az igazi csoda az, hogy ez a gyönyörű ágyterítő nem igényel különös karbantartást, ahogy az igazi szőrme. Könnyedén tisztítható, és nem hullatja a szőrét, így mindig ragyogóan szép marad.A Guy Laroche márka minden termékében a minőségre és a részletekre fókuszál, és ez alól a St Moritz ágyterítő sem kivétel.

Ha nőies eleganciát, légies puhaságot és könnyed karbantartást keres ágyterítőjében, akkor a Guy Laroche St. Moritz old pink a tökéletes választás. Ezzel az ágyterítővel egyedülállóan elegáns környezetet teremthet otthonában anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kényelem és a könnyű tisztíthatóság terén.


Bővebben
db
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
  • Címkék
    ágyterítő
  • Anyagösszetétel
    100% poliészter
  • Színcsoport
    rózsaszín-lila
  • Méret
    260x240
  • Márka
    Guy Laroche
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.