Lumina-98 szürke-fekete padlószőnyeg

16.990 Ft / ㎡
67.960 Ft / fm
Raktáron
A padlószőnyegek a legkellemesebb érzetű burkolatok. Otthonossá, puhává, meleggé teszik a padlót, így érthetően sokan választják a padlószőnyeget melegburkolatként. A kényelmen túl esztétikai szempontból nagyon változatos, színben, vastagságban, mintázatban, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő kivitelűt. Karbantartása sem igényel nagyobb odafigyelést, mint egyéb burkolat. Rendszeres porszívózás mellett csak akkor van szükség tisztítására, ha nedves szennyeződés éri.

Vizes helyiségek kivételével szinte minden helyiségben használhatjuk, csak megfelelő kivitelű változatot kell választanunk. A Lumina-98 szürke-fekete padlószőnyeg remek megoldás modern lakóterek komfortossá tételéhez. Twinback hátoldala többrétegű, ami növeli a szőnyeg komfortját és padlófűtésre alkalmassá teszi. Ezt a padlószőnyeget hálószobákba, nappaliba és gyerekszobákba ajánljuk, ahol a kényelem és esztétikum a legfőbb szempont. Kellemesen puha, besüppedő felülete kényelmes, akár járunk rajta, akár leülünk rá. Sötét színét a világosabb szürke szálak melegebbé, otthonosabbá teszik.

Összsúly: 2370 g/m2

Csomószám: 290.000 db/m2 

Szálmagasság: 8 mm 

Teljes magasság: 11 mm

Hátoldal: twinback

Származási hely: Hollandia

Amennyiben a padlószőnyeget szegve kéri, kérjük, abban az esetben, ne felejtse kosárba helyezni a lent található Szőnyeg szegés elnevezésű szolgáltatásunkat is!

Bővebben
Méret
fm
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
 • Méret
  400 cm-es
 • Címkék
  lakossági, padlófűtésre alkalmas
 • Anyagösszetétel
  100% poliamid
 • Színcsoport
  szürke
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.